Закончено

Дата и время

Add to calendar
Вт 21 сен 11:00-18:00

Цена

Цена

1500-3500 грн

Адрес

Концерт-холл "Оазис" ул. Василия Липковского, 1А, Киев

Телефон

Call

(067) 403-89-41

О событии

21 вересня в київському конференц-холі «Оазис» відбудеться вже третя AI Conference Kyiv 2021 про впровадження штучного інтелекту в бізнес. Організатор – міжнародна компанія Smile-Expo. 

Зустрічайте фантастичних спікерів конференції

Розробники ШІ для різних галузей бізнесу поділяться власним досвідом та дадуть відповіді на запитання гостей конференції.

Серед спікерів, які виступлять на AI Conference Kyiv 2021:
●    Марина Волошина – очолює напрям CRM в компанії METRO Cash&Carry Ukraine, спеціаліст з понад 14-річним досвідом у маркетингу. Марина розкриє тему «Підводні камені діджіталізаціі: чи виживуть мамонти»
●    Олександр Краковецький – співзасновник та керівник DevRain – компанії з розробки програмного забезпечення (Microsoft Gold Partner, Microsoft AI Inner Circle Program). Тема доповіді: «Чому створення data strategy для компаній – першочергове завдання?».
●    Ірина Кравець – членкиня Комітету з розвитку сфери штучного інтелекту Міністерства цифрової трансформації України. Тема доповіді: «AI в агросекторі».
●    Владислав Савченко – Президент EASE, засновник міжнародної групи ІТ-компаній Powercode та засновник продуктового онлайн-супермаркету Foodex 24. Фахівець виступить із доповіддю на тему: «Сучасні технології управління ланцюгами поставок (Supply Chain Management, SCM). Кейс Foodex24».
●    Михайло Чайкін – консультант і менеджер з розвитку бізнесу в сфері інформаційних технологій та інформаційної безпеки в компанії EY Ukraine. З доповіді спікера гості дізнаються про AI в кібербезпеці – чим це відрізняється від роботизації та як правильно впроваджувати. 

Також на відвідувачів чекає гаряча дискусія про перспективи розвитку АІ в Україні. А в демозоні гості матимуть можливість ознайомитися з новинками ринку штучного інтелекту та обговорити з експонентами перспективи співпраці. 
        
Спеціальна ціна на квитки 

Встигніть скористатися шансом заощадити на квитку: до 20 вересня буде діяти спеціальна пропозиція – знижка 40% на квитки. Ціна зі знижкою – всього 1500 грн.

Отзывы Отзывы про организатора 0

Оставьте свой отзыв