Срібні каблучки з камінням — для чарівного образу

27.02.2023
23144
367
532
Срібні каблучки з камінням — для чарівного образу

Людство почало добувати срібло ще в незапам'ятні часи, гідно оцінивши його красу та унікальні властивості. Найдавніші срібні прикраси, вироблені дві з половиною тисячі років тому, були знайдені на території Стародавнього Єгипту, а найбільший злиток срібла вагою у сорок тонн — добутий у середньовічній Саксонії. Подальша доля злитка залишилась невідомою, але хочеться думати, що з нього наробили безліч прикрас для тогочасних модниць.

Вигідно купити срібне кільце жіноче на подарунок чи просто так ви можете в інтернет-магазині Gold.ua. Зазирніть у відповідний розділ каталогу за посиланням https://gold.ua/ua/products/serebryanye-kolca, аби упевнитись у неймовірній красі ювелірних прикрас. На вас чекає широкий вибір елегантного срібла — каблучки з камінням, які до ладу королеві!

Весна — час балувати себе та надихати інших

Навесні природа прокидається та оновлюється, надихаючи нас на експерименти у пошуках нового стилю та образу. Важливу роль у цих пошуках відіграють яскраві акценти — різноманітні аксесуари та ювелірні прикраси. Багато сучасних модниць обирають срібне кільце з яскравими каменями — гранатом, смарагдом, сапфіром, топазом, рубіном та іншими самоцвітами. На тлі елегантного срібла ці вставки сяють особливо розкішно.

wfJ6PNzQGN1qxJt0oxwTn3HfmerhF5Uu7nhEUhLnH1xmRYzQGz-IljsFw59dquSAGKYwmxuJ0sumrEDAUsr_pLj7CMCkTpvF_tqNfHPmgPorcq2vlwyq-UiVocseJbYXN9Ax3r7kceel

Каблучка зі срібла — ідеальне завершення образу

Сучасні ювеліри виготовляють зі срібла справжні шедеври, серед яких особливо популярні масивні каблучки з великими каменями. Попри примхи мінливої моди, такі прикраси актуальні завжди — починаючи з вікторіанської епохи й донині. 

Срібло — легкий у обробці матеріал, з якого виготовляють і тендітні вишукані каблучки, і виразні коктейльні моделі, і ультрамодні лаконічні прикраси оригінальних дизайнів. Етномотиви, різьблені орнаменти, абстрактна геометрія, вінтаж, авангард — все це актуальні тренди нинішнього сезону, які ідеально втілюються у сріблі. Срібне кільце жіноче з каменем — це ідеальний весняний акцент, який стане чудовим завершенням вашого образу.

Кожна з нас — королева!

Щоб відчути себе справжньою королевою, не обов’язково купувати золото й діаманти, адже срібло — це рафінована елегантність, вишуканість та розкіш. Чарівні срібні прикраси доступні кожній дівчині, тим паче, що у якості вставок часто виступають камені помірної вартості. Бюджетний варіант — каблучка з фіанітами, білими, як діаманти, або насичених кольорів, як самоцвіти. 

Романтичні дівчата можуть вибрати каблучку з рожевими чи блакитними фіанітами, які імітують ніжний топаз, а пристрасні дами — з червоними каменями, які палахкотять не гірше рубінів. Рудоволосим зеленооким красуням підійдуть каблучки з глибокими зеленими вставками, які імітують смарагди та хризоліти. А що найприємніше — ви можете мати не одну і не дві срібні каблучки, а цілий набір, адже ціна дозволяє!

 

Отзывы Отзывы про организатора 0

Оставьте свой отзыв