Закончено

Дата и время

Add to calendar
Сб 01 дек 20:00-23:59

Цена

Цена

1550 - 2350 грн

Адрес

ATLAS ул. Сечевых Стрельцов, 37-41, Киев

Телефон

Call

(067) 155-22-55

В соцсетях

О событии

Тілль Ліндеманн - соліст культової німецької рок-групи Rammstein виступить з ексклюзивним концертом в Києві 1 грудня в клубі "Atlas" зі своїм авторським проектом Lindemann. Захід відбудеться в рамках книжково-музичного туру артиста по країнах Східної Європи, де він також представить поетичну збірку «Messer».

Проект Lindemann був створений Тіллем Ліндеманном і шведським музикантом Петером Тегтгреном (групи Hypocrisy і Pain) в січні 2015 року, а перший альбом дуету Skills In Pills в стилі індастріал-метал музиканти випустили 23 червня. Звукозаписна компанія Warner Music нарекла його тоді "найнещаднішим і крутим альбомом року", а сингл "Praise Abort" викликав бурю обурення громадськості, що принесло музикантам перші місця в європейських чартах.

У Києві співак також представить оновлений збірник своїх віршів «Messer», над ілюстраціями якого працював відомий художник Ден Зозуля.

Вперше «Messer» була презентована в 2003-му році. Тоді дизайнер по світлу групи Rammstein Герт Хоф і Тілль Ліндеманн вперше представили шанувальникам вірші, які стали свіжим віянням кітчу: елегійного безвихіддю «Лісового царя» і здоровим, м'язистим ультранасиллям. Ще б пак - Тілль Ліндеманн був сорокарічним панком в вічних опіках і саднах від вибухів на «вогняному шоу» Rammstein; Герт Хоф - його світловим дизайнером.

До виходу книги, друзі організували андрогін фотосесію Тілля в білому комбінезоні з білими манекенами. Сам збірник після виходу ще довго красувався на головних сторінках німецької преси як найбільш грубе, вульгарне, брудне явище в масовій культурі. Шанувальники були в захваті.

«Звичайно, поверхнево тексти відзначені насильством і всіма видами провокацій. Однак, якщо вчитатися уважно, відкривається комічність, яку мало хто помічає. Іноді я сам себе запитую, що за монстра я там створив? Але, з іншого боку, читаючи ці вірші, ти тихо смієшся і радієш своєму маленькому, брудному, чорному «декому», - коментує поезію сам Ліндеманн.

Отзывы Отзывы про организатора 0

Оставьте свой отзыв

Рядом с Till Lindemann "Messer" presentation, Kiev - 01.12.2018

Выставка
Выставка
Бесплатно
Ярмарка
Бесплатно | Ярмарка

Весенний дом

Дата и время

Add to calendar
Сб 30 мар 10:00-20:00
Концерт
Концерт

Jerry Heil

Дата и время

Add to calendar
Ср 03 апр 19:00-21:00
Концерт
Концерт

Палиндром

Дата и время

Add to calendar
Пт 05 апр 18:00-20:00
Концерт
Концерт

Без Обмежень

Дата и время

Add to calendar
Пт 12 апр 19:00-21:00